جهاد دانشگاهی | کردستان

» کتاب «خصوصیات پری‌ بیوتیکی پیاز و اثرات آن در تغذیه طیور» منتشر شد

امروز: شنبه، 28 بهمن 1396


فهرست اصلی

گزارش تصویری

تقویم مطالب

<    «  بهمن 1396  »    >
شیدسچپج
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 

تبلیغات

مناسبت ها

پیوندها

  • مقام معظم رهبری
  • ریاست محترم جمهوری
  • saamad
  • iran
  • iranian
  • payam93

اوقات شرعی

تبلیغات

از سوی انتشارات جهاد دانشگاهی کردستان؛

کتاب «خصوصیات پری‌ بیوتیکی پیاز و اثرات آن در تغذیه طیور» منتشر شد

دسته بندی : --- | توسط : روابط عمومی | تاریخ : 27 مرداد 1395

کتاب «خصوصیات پری بیوتیکی پیاز و اثرات آن در تغذیه طیور» به نویسندگی «میثم محمدپناه» از سوی انتشارات جهاددانشگاهی کردستان چاپ و منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد کردستان، در مقدمه‌ی این کتاب آمده است: از آنجا که انسان جزئی از طبیعت است به یقین برای هر بیماری گیاه مداوای آن توسط طبیعت عرضه شده است.

انسان هر چه به طبیعت نزدیکتر شود سالم‌تر است و بیشتر عمر می‌کند، به همین دلیل انسان هرچه به طبیعت روی آورد و از نعمت‌های آن بیشتر بهره ببرد، به درمان بیماری خود سرعت بخشیده و بهتر و مطمئن‌تر درمان می‌شود.

باید گفت که انسان تنها با داروهای شیمیایی مداوا نمی‌شود، همه عوامل طبیعی نقش درمان و دارو و مهم‌تر از همه نقش پیشگیری را در برابر بیماری‌ها دارند. بر این اساس متخصصان علم تغذیه بر این باورند که باید پیشگیری در جامعه امروزی توسعه داده شود و فرهنگ تکیه بر درمان به رغم هزینه‌های بالا و گاها مسیرهای برگشت ناپذیر و سخت کم‌رنگ‌تر شود و باید پیشگیری (با شناخت مواد طبیعی مختلف و اثرات مفید و زیان‌بار آنها) بر روی موجودات آزمایشگاهی توسعه داده شود.

پیاز یکی از محصولات استراتژیکی ایران به حساب می‌آید. ارزش اقتصادی این محصول در جهان بالغ بر شش میلیارد دلار در سال برآورد می‌گردد. دلیل آن را می‌توان ناشی از نقش این محصول در تغذیه و سلامت مردم جامعه دانست، به پیشرفت‌های اجتماعی و اقتصادی در سال‌های اخیر در جهان سبب تغییرات زیادی در روش زندگی، کار و تغذیه انسان گردیده است.

در اثر مکانیزاسیون و استفاده از ماشین‌های صنعتی و کشاورزی به میزان قابل توجهی از فعالیت‌های بدنی انسان کاسته شده است و از طرفی توجه مردم به سلامتی خود بیشتر شده، در نتیجه مردم توجه بیشتری به مصرف مواد غذایی کم انرژی، ولی مفید می‌نمایند.

به عبارت دیگر مصرف کنندگان جهان صنعتی با توجه به نوع کار و وضع اقتصادی پیشرفته خویش سعی دارند، دانش تغذیه صحیح را که بیشتر بر اساس ارزش بیولوژیکی و کیفیت غذاها استوار می‌باشد، برای سلامت جسم و بهداشت بدن خود بکار ببرند و با مصرف موادی که منشاء گیاهی دارند از عوارض ناشی از غذاهای پرچرب بکاهند. این امر باعث شده است که تقاضا جهت مصرف انواع سبزی‌ها روز به روز بیشتر شود

لازم به ذکر است؛ کتاب «خصوصیات پری بیوتیکی پیاز و اثرات آن در تغذیه طیور» به نویسندگی «میثم محمدپناه» از سوی انتشارات جهاد دانشگاهی کردستان چاپ و روانه بازار شده شده است.




بازگشت «

تگهای مطلب :

بازدید کننده گرامی ، بنظر می رسد شما عضو سایت نیستید
پیشنهاد می کنیم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید .

نظرات :

شما می توانید نظر خود را در مورد مطلب «کتاب «خصوصیات پری‌ بیوتیکی پیاز و اثرات آن در تغذیه طیور» منتشر شد» بنویسید ؛ نظرات پس از تأیید مدیریت منتشر می شوند.

2014 © کلیه حقوق برای سایت جهاد دانشگاهی کردستان محفوظ است . Designing : mohamad milad jafari